Een eindeloos eilandenrijk

Uitgeverij: , 2021

Dit boek is binnenkort te lenen in de bibliotheek.Indonesië is een kleurrijk land met uitgestrekte oerwouden, sprookjesachtige stranden en indrukwekkende tempels. Maar het is ook een land met een rijke geschiedenis en een bijzondere band met Nederland.Alles wat je zou willen weten over dit fascinerende land lees je in dit boek. Dus ga mee op ontdekkingsreis door EEN EINDELOOS EILANDENRIJK.

Lees verder »

Pannetje in de mist

Uitgeverij: , 2003

Op basisscholen Het Welink en St. Liborius in Dinxperlo doen de leerlingen pannetjes. Elke dag halen ze bij het zorgcentrum een koffertje warm eten op en brengen dit naar oudere mensen, door eer en wind. Een van de leerlingen heeft een bijzondere band pgebouwd met een oude mevrouw. Maar dan komt een dag dat ze niet opendoet. Peter Vervloed heeft

Lees verder »

Ontmaskerd !

Uitgeverij: , 2003

Op basisschool De Wichelroede in Udenhout hebben ze vreemde dingen meegemaakt. Leerkrachten en leerlingen hadden vaak onverklaarbare hoofdpijn. Maar op een dag kwam er een vreemde oude man: een wichelroedeloper. Hij beweerde te kunnen helpen. Peter vervloed heeft rond deze ware gebeurtenis een spannend verhaal geschreven.

Lees verder »