Lars en Alexis op de camping

Binnenkort verschijnen er weer 3 nieuwe boekje van Peter bij uitgeverij Maretak. Hij schrijft over de avonturen van Lars en Alexis op een camping aan het Grevelingenmeer.
Lars staat daar met zijn ouders en Alexis, die graag Alex wordt genoemd, omdat ze dat stoer vindt, is zijn vriendinnetje.
Alexis is de dochter van de campingbeheerder en weet goed de weg op de camping en daaromheen. Ze beleven samen 3 mooie avonturen:

De vlucht van de drone.

“De vlucht van de drone” is een verhaal over een drone , je weet wel zo’n vliegend ding wat je op afstand kunt besturen. Op het strand laat Lars trots zijn nieuwe drone voor Alex vliegen. Maar… het gaat mis! Zijn drone valt op het dak van een oude caravan.
In de caravan woont een vreemde man.
‘Wil je mijn vogeltjes zien?’ vraagt hij steeds aan de kinderen.
De kinderen schelden hem uit en rennen hard weg als ze hem zien.

Plotseling trekt hij Lars zijn caravan in…….. wat nu?

Flamingo ontvoerd

Ook dit is een spannend verhaal wat Lars en Alex beleven op de camping. Ieder jaar komen de flamingo’s bij het Grevelingen-meer maar dan worden ze plotseling verstoord door een drone van een vreemde man.

Paniek in het circus.

“paniek in het Circus is het derde verhaal van Peter over Lars en Alexis op de camping. Er komt een circus naar de camping en Lars en Alexis ontmoeten een circusjongen Richard, een messenwerper van het circus. Tijdens het optreden gebeurt er iets vreemds.

Binnenkort meer hierover op deze site. Zodra de boekjes in de winkel verschijnen zullen we het je laten weten.